Over Ons – Jonge Miljonairs
Surat, Gujarat
6 hours ago

✅ Tijdelijk Gratis Verzending

Over Ons

Welkom bij Vinnie de Vis, thuis hebben wij twee katten Biko en Bono en voordat deze vervelende Corona Crisis bij ons was, waren ze overdag vaak bij ons binnen alleen thuis waar weinig stimulatie was voor ze om te bewegen.

Doordat Biko en Bono overdag dus geen stimulatie hadden om te bewegen gingen zij zich de hele dag vervelen en daarbij veel slapen. Na een tijdje zagen wij dat ze wat ongezonder werden..

Door mijn technische achtergrond ben ik opzoek gegaan naar een speeltje die ze overdag stimuleert om te gaan bewegen, zónder dat daar een baasje voor thuis hoeft te zijn.

Toen ontstond: Vinnie de Vis

Wij verkopen nu 1 jaar onze Vinnie de Vis en we hebben deze het afgelopen jaar meerdere malen geperfectioneerd van de feedback van onze Catfluencers.

Een voorbeeld van deze verbeteringen is de bewegingsmodule die voorheen veel geluid maakte en snel kapot ging, is nog stiller en van hogere kwaliteit.

Ook hebben wij in plaats van één ongeseald zakje kattenkruid. Twéé gesealde zakjes kattenkruid.

Daarnaast leveren wij in plaats van het standaard zakje, een mooie verpakking die ook kan dienen als speeldoos!

 

Veilig winkelen

Wij geven je persoonlijke gegevens nooit door aan derden of aan andere adverteerders. Je gegevens worden uitsluitend voor verwerking van jouw bestelling gebruikt.

Om veilig bij ons te kunnen inkopen gebruiken wij voor alle transacties een 256-bitt SSL encryptie (secure sockets layer protocol). De door jou opgegeven gegevens (zoals bijvoorbeeld adres- of creditcardinformatie) worden zo gecodeerd dat derden ze niet kunnen openen.

Meer over veiligheid en privacy bij Polugio vindt u in ons privacybeleid.

 

Onze service

Onze grootste zorg is jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Geavanceerde technologie en toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat jouw pakket steeds met zorg ingepakt en verstuurd wordt.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

 

Contact

Online contact formulier (24 uur beschikbaar)

 

Hoofdkantoor:

Adres: Haverstraatpassage 3B, 7511 ET, Enschede

Telefoonnummer: 06 4113 62 98 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09:00 - 20:00)

 

Ons magazijn en retourencentrum:

Polugio fulfilment

Schillingstraat 7

2988 CT, Ridderkerk

Nederland